ДЕВОЈКА СА РЕКЛАМЕ ЗА ЧИПС


ДЕВОЈКА СА РЕКЛАМЕ ЗА ЧИПС

Мењам канале пре неки дан и наиђем на једну рекламу. На реклами девојка више него пријатног изгледа, наравно прилично згодна и чистог лица. Она таква рекламира чипс. 

Открићу вам једну тајну. Та девојка сигурно не једе сваки дан једну такву грицкалицу!

Пре свега сетимо се сви када су многи инострани медији пре неколико година објавили да је чипс канцероген и да је потребно тотално га избацити из употребе. Али не обраћајући пажњу на то, сигуран сам да једна оваква девојка не једе ту количину масноће и ту гомилу празних калорија. Да га она заиста једе не би имало шансе да јој тело тако изгледа. Сви знамо да грицкалице баш због тих калорија доводе до прекомерне килаже. 

Наравно када бисмо ишли даље у причу, дошли бисмо до тога да дебљина изазива и многе друге проблеме. На првом месту доводи до дијабетеса, срчаних болести, заправо проблема укупног кардиоваскуларног система. Чипс сам по себи садржи пуно натријума, а пуно натријума доводи до повећања крвног притиска. Рафинисани угљени хидрати доводе до убрзаног старења коже и изазивају многе промене на кожи.

Тако да је поента једноставна, не дајте да вас преваре. Хоћете чисто лице и лепо тело као са рекламе, избегавајте чипс максимално.

АУТОР: Лазар Живковић

.