КУВАНА ХРАНА И МРШАВЉЕЊЕ


КУВАНА ХРАНА И МРШАВЉЕЊЕ

Често се питам зашто неко повезује мршављење са куваном храном. Неки од клијената су говорили о томе да су држали дијете које су се састојале углавном од куване хране.

Обично им се дешавало да једу кувану храну неких месец дана и након тога би само одустали од свега тога.

Нико се са куване хране не враћа на здравију варијанту исхране већ на брзу и зачињену храну - јер управо тога фали.

Све се то дешава због тога што се одједном пребаце на куване оброке и све им је лошег укуса. Буквално тај режим буде "на силу". А ништа неће на силу...

Имао сам међу клијентима младог момка, основна школа. Његова мама ми је рекла да он има проблем са гојазношћу и да је био код нутриционисте и није имао напретка са планом исхране који је добио. Питао сам какав је био план и сазнао да се храна састојала углавном од куваних јела. Упечатљив ми је био кувани кромпир за доручак.

Ако се са неког режима пребацујете у други - одједном, не очекујте истрајност. Нарочито ако то буде режим са куваном храном. Добре навике се граде постепено.

У мом плану исхране добијате тридесетак питања на основу ког вам састављам план исхране. Свакако да нећете имати храну која вам никако не прија јер је то неодрживо на дуге стазе а за велике резултате потребно је време.

Инстант дијете - смршај 20 килограма за недељу дана се углавном састоје... заправо се не састоје ни од чега.

АУТОР: Милош Лазић

.