ЈЕДНА НЕДЕЉА = ЈЕДАН КИЛОГРАМ


ЈЕДНА НЕДЕЉА = ЈЕДАН КИЛОГРАМ

Кад почнете да водите рачуна о исхрани обично изаберете неку дијету са модерним називом, на пример : ВМА, месечева дијета, лимун дијета... За оне озбиљније је ту: Low Carb, палео, ротација угљених хидрата, дијета са мало масноћа... Будите сигурни да тело не зна имена дијета, али добро направи разлику између оброка који садржи месо и бадеме, орах и оброка који садржи бели хлеб са џемом и маргарином. Хоћу да кажем да се у телу врше одређени метаболички процеси после уноса хране. Не стоји нам неки бројач у телу који броји калорије и бележи коју дијету користимо тренутно.

Обратите пажњу на протеине. Од њих смо грађени и наравно да треба да их уносимо.

Овако изгледа пример плана једнодневног плана исхране који препоручујем особама које имају око 70 килограма и желе да смршају уз тренинг и регулисану исхрану.

1️⃣ Кувана јаја (4 комада), 50 грама гауда сира, зелена салата. У салати кашичица маслиновог или кокосовог уља и јодирана со по избору;

2️⃣Шака малина или купина;

3️⃣Око 130 грама ћурећег филеа, шопска салата (сви волимо шопску), (оброк пре тренинга);

4️⃣Пилећи филе 160 грама и шоља белог пиринча (оброк након тренинга) ;

5️⃣Бадем 50 грама, или неки други орашасти плод;

6️⃣Ослић 180 грама, печен у рерни, купус салата, броколи, шаргарепа.

То је само један пример. Гарантујем да оваквим приступом нико неће да гладује а добијаће резултате.

Приступ се временом мења, све у зависности од циљева које имате.

У почетку је губитак килаже доста бржи него што то буде касније. Поред исхране тренинг снаге три пута недељно ће допринети вашем здрављу и изгледу. Нека сваки нови тренинг буде за 1% јачи од претходног и сигуран сам да ћете бити на добром путу да у огледалу добијете оно што сте одувек хтели.

Будите спремни да промените свој живот. Не само тежину или обим струка.

АУТОР: Милош Лазић

.