6% ВРЕМЕНА ЗА 80% РЕЗУЛТАТА У ФИТНЕСУ


6% ВРЕМЕНА ЗА 80% РЕЗУЛТАТА У ФИТНЕСУ

Сви знамо барем једног лика који проводи по 2-3 сата сваког дана у теретани, некад и више пута дневно, а изгледа ПРОСЕЧНО.

Да више значи боље, неки би проводили и 16 сати дневно у теретани, а када узму одмор од посла, сатница би ишла и до 24 дневно.

Видите и сами колико то има смисла...

Сви имамо жељу да уз утрошак што мање енергије остваримо најбоље могуће резултате. То је у природи човека. Ко год да је имао макар 2 из физике у 6. разреду основне, капира да сваки физички систем поседује енергију у извесној количини. Само луд човек, који живи у урбаној средини, има жељу да усмери 100% енергије ка изградњи свог тела.

Добра вест је да ако желиш да скинеш стомак, затегнеш руке, груди, леђа, ноге и уједно изгледаш боље него што си икада изгледао, то можеш да оствариш са мање од 10% утрошка своје енергије. 

Читај даље. 👇🏼

Једна недеља има 168 сати. Довољно је да издвојиш 3 сата од тих 168 (1.79% твог недељног времена), да уз АДЕКВАТАН план тренинга, оствариш скоро све што је написано у претходном пасусу. Скоро све, јер ти је потребно још пар сати за припрему оброка. Сасвим је довољно 4 до 7 сати ако спремаш своје оброке унапред (до 4.2% твог недељног времена). На овај начин, уз 7-10 сати - 6% ТВОГ ВРЕМЕНА НЕДЕЉНО, можеш да имаш 80% резултата које си одувек желео ако се придржаваш ових правила минимум 12 недеља.

Оно што је најлепше од свега, то је да ако унапред планираш и спремаш своје оброке, имаћеш ВИШЕ времена него што си имао раније да се посветиш послу, породици и људима до којих ти је стало.

Наравно, не желим да ико помисли да иза тих 6% недељног времена не стоји доста труда и рада. Ништа вредно не долази без тога.

АУТОР: Алекса Станковић

.