АДИТИВИ СУ НАЈУКУСНИЈИ


АДИТИВИ СУ НАЈУКУСНИЈИ

Кад одлучите да кренете са новим начином исхране неће вам бити лако. Јести пасту са разним преливима преко и залити све то неком фантом (нећу кока-колу сад да узмем) вам је до јуче била свакодневница, будите сигурни да неће бити лако променити то одједном.

Пилетина и салате ће вам бити лошег укуса. Једноставно нећете уживати у храни. Зато вам треба чврста одлука, потребно је истрајати и кад буде било тешко.

Храна са адитивима се не може поредити са здравом и добром храном. Преукусна је и направљена је да је желимо још, да мислимо на њу, да је сликамо и качимо на инстаграм - јел вам познато то? Шта радимо кад једемо кувану пилетину са мало зелене салате - проклињемо је.

Храна са адитивима се не може упоредити са здравом и добром храном - други део. Неквалитетна је. Мањкају јој добре масноће, основни витамини и минерали, влакна, пробиотици, полифеноли. Садржи низ конзерванаса, боја, арома, емулгатора и других вештачких састојака. Сви ови састојци лоше утичу на хормоне и на масно ткиво. Кувана пилетина и зелена салата садрже и витамине, минерале, протеине високог квалитета.

Замислите како све ове хемикалије горе реагују унутар нашег тела.

Након пар месеци конзумирања добре и квалитетне хране заволећете и њен укус, не питајте ме како знам. Биће речи и о томе.

АУТОР: Милош Лазић

.