ДА ЛИ СИ СПРЕМАН ДА ИЗГОВОРИШ СУДБОНОСНО НЕ?


ДА ЛИ СИ СПРЕМАН ДА ИЗГОВОРИШ СУДБОНОСНО НЕ?

Називам га судбоносним управо из разлога што ће твоје сутра зависити од спремности да га изговориш онда када би се најрадије препустио лошим навикама које ти наноси свакодневни живот.

Сам пут ка циљу наметаће препреке којих ни сами нисмо свесни и којe као да би учиниле све само како би нас довеле у стање стагнације.

То су углавном тренуци при којима би требало да запиташ своје претходно ја шта је оно што га је натерало да на постављени циљ уопште помисли.

Сваки пут када се одрекнемо ствари које нам пружају искључиво задовољство зарад виших циљева подносимо ситне жртве. У том тренутку се исто чини нечим свакако небитним и нимало значајним за наше даље функционисање. Ипак, када размислите само од чега се састоји сваки од успеха, био он већих или мањих обима, закључићете да управо та ситна жртва чини један велики сегмент преласка вашег сна у јаву.

На теби је да направиш избор. Да ли си задовољан/а стањем у коме се тренутно налазиш? Да ли без имало несигурности гледаш одраз свог тела у огледалу? Колико дуго си спреман/а да се носиш са боловима за које постоји убеђење да су нерешиви? Постоји ли граница перформанси које можеш да постигнеш у спорту којим се бавиш?

Донеси одлуку, врати се на почетак и доведи своје стање ума у такав положај да сваку физички формирану команду може да оствари путем тела у коме се налазиш.

АУТОР: Сања Марковић

.