Лични тренинг

Најефикаснији начин постизања резулатата је рад са личним тренером 1:1. На овај начин тренер је у стању да одреди оптималан тренинг и препоручи исхрану којом ће клијент доћи до најбржих резултата на најздравији начин.  Било да је реч о мршављењу, набацивању мишићне масе, повећању снаге, рехабилитацији од повреде или физичкој припреми спортиста, Конзулат нуди решења која ће у пракси применити тренер специјализован за ту област.

Онлајн тренинг

Уколико Вам се допада наш систем рада, али нисте из Ниша, ми ћемо за Вас саставити програм тренинга у апликацији, тако да на сваком месту где желите имате могућност да тренирате јер ћете у свом телефону имати план тренинга са снимцима вежби (одређеним бројем серија, понављаја и пауза).
Довољно је да нам кажете свој циљ и још неколико информација, остало ми решавамо :) 
Такође, подразумевамо да добијате и план исхране!

Тренинг у теретани


Уколико желите да тренирате без тренера и ван термина за групе, то можете учинити у оквиру слободне теретане сваким радним даном 10-22 сата и суботом 10-18 сати. 

Сви наши чланови имају права да приликом уписа добију план тренинга и план исхране!!!

Пауерлифтинг

Тренинг снаге који се одржава у групи (са одређеним терминима). Тренинг се прилагођава свим полазницима у зависности од њихове физичке спремности.

Циљ: повећање снаге / мршављење без кардио тренинга / повећање мишићне масе

Тренер: Никола Милић

Функционални фитнес

Функционални тренинг високог интензитета који се одржава у групи. Тренинг се прилагођава свим полазницима у зависности од њихове физичке спремности.

Циљ: мршављење комбинацијом кардио тренинга и тренинга снаге / повећање физичке спремности

Тренер: Лазар Живковић

Буткемп

Функционални тренинг мањег интензитета који се одржава у групи. Тренинг се прилагођава свим полазницима у зависности од њихове физичке спремности.

Циљ: мршављење функционалним кардио тренингом  / повећање физичке спремности

Тренер: Саша Мартиновић

.