ДА ЛИ ЈЕ МОГУЋЕ ДА ИЗГЛЕДАМО ИСТО КАО ПРЕ ДРУГОГ СТАЊА?


ДА ЛИ ЈЕ МОГУЋЕ ДА ИЗГЛЕДАМО ИСТО КАО ПРЕ ДРУГОГ СТАЊА?

Ово је питање које брине многе труднице и маме, искрено и ја сам се питала: да ли ћу моћи да вратим баш такво тело, какво је било некада?

Неке жене, пре него што остану трудне буду физички активне, неге држе тренинге пре и током трудноће. Али у неком тренутку морамо да направимо паузу.

Неке труднице доста шетају. Алии тело се дефинитивно мења, након порођаја неко брзо врати килажу, уколико је исхрана током целе трудноће била квалитетна, али углавном нисмо задовољне својим телом, чак и код активних жена, тело се опусти и дефинитивно се мења.. то други можда неће примећивати али нама смета и мени је сметало.

Питамо се да ли ћемо икада изгледати као пре...

И данас сам много срећна, јер не само да је могуће, већ можете изгледати и боље него пре трудноће.
Многе жене су успеле, са малим дететом, једини издувни вентил и време за себе био је тренинг. Али овде нема места за изговоре. То је 3 сата недељно.

Искрено много је лакше остати кући него да се свакога пута прави нова организација око чувања детета, али вреди, због нас самих и због наше деце, јер ако смо задовољније собом, биће и деца са нама.

Зато маме и будуће маме, никада не одустајте од себе, најбитније је да смо задовољне собом и да урадимо све да тако и буде, јер нико други то неће урадити уместо нас!

АУТОР: Сања Цветковић

.