ДА ЛИ ПЕРЕТЕ ЗУБЕ СВАКИ ДАН?


ДА ЛИ ПЕРЕТЕ ЗУБЕ СВАКИ ДАН?

Замислите да перете зубе регуларно целог месеца сваког дана и онда се деси нешто, искрсне неки важан посао, састанак и ви не оперете тог јутра. Па онда се то деси и сутра. Да ли би рекли себи - не могу више да перем зубе, одустајем, не желим више да се оптерећујем тиме?

Сигуран сам да не би, јер сте заправо свесни од колике је то важности и да једно или два прескакања, па и двадесет годишње нису проблем. Увек ћете наставити да их перете. Наравно имамо и оне који их не перу, али то је посебна прича и то сад није тема.

Прескакање тренинга често уме да буде нека кочница за даљи напредак. Након прескоченог тренинга обично одустају јер један прескочен тренинг је хаос - да, али у вашој глави. То је нешто што се деси сваком. Нпр. моја листа прескочених тренинга је дугачка али никад нисам одустао од тренирања... 

Кад прескочите тренинг посматрајте то као прескакање поменуте јутарње рутине. Ништа страшно, данас ставим жваку и терам, или данас шетам мало дуже и решен проблем.

Чудно је како се након прескочених пар тренинга сви одлучују да баш тренинг и откаче из свог програма јер то им не иде од руке. Ретко ко одлучи да остане на том "тежем" путу.

Битно је шта на крају победи - жваке и шетња или четкица и тренинг.

АУТОР: Милош Лазић

.