5 РАЗЛОГА ДА ЗАВОЛИТЕ ИСКОРАК


5 РАЗЛОГА ДА ЗАВОЛИТЕ ИСКОРАК

Нисте највећи фан искорака и избегавате да га радите? То је зато што се још увек нисте упознали са његовом ефикасношћу и свим бенефитима које пружа.

1. Искорак је одличан за повећање снаге и обликовање доњег дела тела. Вишезглобна је вежба и активира велику групу мишића. У зависности од варијација зависи који се мишићи више активирају.

2. Сјајна је опција уколико желите да побољшате своју покретљивост и стабилност. Он значајно утиче на координацију руку и ногу, али и на осећај за равнотежу.

3. Веровали или не, искорак је одличан и за постизање симетрије екстремитета. Посветите више времена својој слабијој страни и брзо изједначите њену снагу са снагом своје доминантније стране.

4. Поред јачања различитих група мишића, искорак јача и ваша леђа и побољшава ваше држање.

5. Изузетно је ефикасан и за сагоревање телесних масти. Позитивно утиче на рад метаболизма, због тога је одличан избор за све особе које желе да доведу своју линију до савршенства.

Вежбу која има оволико позитивног утицаја на ваше тело је могуће не волети, али ју је немогуће временом не заволети. Свака веза је на почетку климава, порадите на ојачавању своје везе са искораком и већ сте један корак ближе ка остварењу својих циљева.

АУТОР: Дијана Младеновић

.